Kezdőoldal | erecske@gmail.com

Ezek az én gondolataim. Vitatkozni persze lehet.

Megosztani pedig ér! 🙂

Időről-időre kampányolok a Facsén, osztogatok mindenféle csudi ruhákat. Pár éve még csak az volt a tervem, hogy a saját öltözködésemet fogom megreformálni, aztán tavaly Tenerifén belefutottam egy Bohemian nevű ruhaüzletbe, és a párom beleültette a bogarat a fülembe, hogy miért nem nyitok én is egy ilyen boltot Magyarországon.

A bolt egyelőre nem reális, viszont erősen továbbgondoltam ezt a dolgot, és végül abban egyeztem ki magammal, hogy létrehozok egy új (nem biztos, hogy új, de ettől még én találom most ki) ruhastílust, és azt terjesztem. Azaz ruhatervezés, varrás (ehhez keresni fogok varrónőt, mert én nem vagyok annyira profi, meg nem is akarok a számítógép helyett a varrógép mellett görnyedni ezentúl), blogolás, amivel népszerűsítem ezt a fílinget, és persze a ruhák értékesítése, elsősorban online, aztán meglátjuk.

A stílus, amit én szeretnék megcsinálni és népszerűsíteni, az leginkább két meglévő stílus ötvözete. A bohém és a romantikus stílusé. Vannak ötleteim, és belátható időn belül szerintem bele is vágok.

Az egész mögött egyébként az a gondolat húzódik meg, hogy a nőknek – szerintem – újra el kellene kezdeniük nőiesen, gyönyörűen öltözködniük. Ehhez társul szerintem egyfajta szabadság érzet, és tudatosabb gondolkodásmód, életfilozófia. A romatikus bohém az egy fíling. Ékszerekkel, táskákkal, cipőkkel, és a világ beragyogásával. Mert a nő a világ ékköve, és ha ragyoghat, akkor a világ is sokkal szebb hely lesz. Én hiszek ebben.

Ha tetszett, oszd meg! :)