Kezdőoldal | erecske@gmail.com

Ezek az én gondolataim. Vitatkozni persze lehet.

Megosztani pedig ér! 🙂

Nem, nincs bajom az emberekkel általában, és nem is szoktam diszkriminálni meg előítéletezni őket (najó egy nagyon kicsit).
Nekem ezekkel van bajom:

1. A szivárvány gyerekkorom kedvelt szimbóluma, és a természet elképesztő, szemenszedett esztétikai csodája. De mivel egy szűk csoport felhasználta saját eszméik propagálására, ezért mostmár nem lehet szabadon használni, mert azt hiszik rólad, te is olyan vagy. Továbbra sem diszkriminálok, hanem arra gondolok, hogy ha pl: a megjelenésed ilyen: feketére festett haj, feketére húzott szem, fekete körmök, fekete ruházat, piercingek, akkor azzal azt kommunikálod a világ felé, hogy te Gót vagy. Azaz közérthető szimbólumokkal te valahová tartozónak definiálod magad mások előtt. Tehát, ha elkezded használni a szivárványt a ruházatodon, megjelenésedben, akkor pillanatnyilag te melegnek számítasz a közvélemény szemében. Ez az, ami ellen szeretném a maximális tiltakozásom kifejezni! Kérem vissza a szivárványt!!!

2. Azzal is bajom van, hogy egy magánügyet közszemlére tesznek. Mi a hétszentséges haramiáért kell felvonulni? Bele sem merek gondolni abba, hogy mi lesz, ha más, szélsőségesen aberráltak is úgy döntenek, hogy ily módon népszerűsítik világukat.
Szerintem egyáltalán semmi szükség arra, hogy “ötletet” adjunk a fiatal nemzedéknek, és teljesen normálisnak állítsunk be valamit, ami semmi módon nem szolgálja a civilizáció fennmaradását. Igen, azt gondolom, hogy nem csak így születik valaki, hanem később dönt úgy, hogy meleg lesz. És ebben a döntésben ez a felvonulás erősen fogja befolyásolni.

Szerinted egyébként kinek az érdeke lehet, hogy egyre nagyobb teret kap ez a fajta “elfogadás”? Nézzük, milyen hatással lehet ez a jövőre. Minél több ember lesz meleg, annál kevesebb gyerek születik (biológiai okokból kifolyólag), tehát ha csökken a népesség, kontrollálhatóbbá válik. Úúúúú, micsoda vérlázító összeesküvéselméleteket nyomok itt neked! Brrr! Azért csak gondold végig józan ésszel.

Nem, nem akarom elítélni, kirekeszteni a melegeket. Viszont azt gondolom, hogy ahogy én sem teszem ki a szexuális életemet, irányultságomat az utcára, ezért elvárom, hogy ők se tegyék. Ráadásul én úgy gondolom, hogy te egy “nemtől független” szellemi lény vagy, és te döntöd el, milyen játszmát játszol azzal a nemű testtel, amit épp irányítasz.  De célszerű olyat játszani, ami előreviszi a dolgokat az emberiség szintjén is. Uff!

Ha tetszett, oszd meg! :)